SALADS
CRISPY SALMON AND TOFU (12)
Salmon mixed with tofu, ginger, spring onions, cilantro and garlic. Panko crusted and fried until crispy. Served on mixed greens with a creamy sesame-soy dressing.
Lohta, tofua, inkivääriä, kevätsipulia, korianteria sekä valkosipulia, kuorrutettuna ja rapeaksi friteerattuna. Tarjoillaan salaatin ja kermaisen seesamisoijakastikkeen kanssa.
WAKAME SIIKA (OR TIGER PRAWNS) AND QUINOA (13)
Furikaki crusted and pan seared siika (white fish) or tiger prawns on quinoa, wakame, tomato and onion. Served on a green salad with ponzu sesame dressing.
Furikake-kuorrutettua ja paistettua siikaa tai jättikatkarapuja, kvinoa, wakame, tomaattia ja sipulia. Tarjoillaan salaatin ja ponzu-kastikkeen kanssa.
ARGENTINE RED SHRIMP AND SOBA NOODLES (15)
Grilled Argentine red shrimp on soba noodles and mixed vegetables tossed in a spicy peanut dressing and topped with tomato lime salsa.
Grillattuja jättikatkarapuja ja soba nuudeleita, tulinen maa-pähkinäkastike, tomaatti-limetti salsa.
SMOKED SALMON (13)
Smoked salmon on mixed greens with avocado, egg and crispy beetroot. Served with avocado wasabi dressing.
Savustettua lohta, avokadoa ja rapeaa punajuurta. Tarjoillaan salaatin ja avokado-wasabikastikkeen kanssa.
WARM DISHES
KALUA PORK AND TIGER PRAWNS (14)
Braised smoked pork neck, tiger prawns, fresh shimeji mushrooms, tomato and Chinese cabbage. Served with rice.
Haudutettua savustettua porsaanniskaa, jättikatkarapuja, tuoreita siitakesieniä, tomaattia ja kiinankaalia. Tarjoillaan riisin kanssa.
SIIKA NANBANZUKE (15)
Whitefish (siika) marinated in a lightly sweet and sour sauce. Served with a spicy Asian remoulade and rice, pickled vegetables
Makea-hapankastikkeessa marinoitua siikaa, remouladekastike, riisiä, vihanneksia mausteliemessä.
SALMON / BEEF / TOFU TERIYAKI (15)
Salmon or beef, teriyaki sauce. Served with rice, green or potato salad, pickled vegetables.
Pinnasta rapeaksi paistettua lohta teriyaki-kastikkeella. Tarjoillaan riisin, pikkelöityjen vihannesten ja viher- tai perunasalaatin kanssa.
CHICKEN KARA-AGE & GARLIC HONEY GLAZE (14)
Deep fried chicken until crispy and tossed with a sweet garlic-honey glaze, sesame seeds, red peppers. Served on rice with pickled vegetables.
Rapeaksi friteerattua kanaa, makea valkosipuli-hunajakuorrute, seesaminsiemeniä, paprikaa, kimchiä. Tarjoillaan riisin kanssa.
CHICKEN ADOBO WITH COCONUT (14)
Braised chicken in adobo and coconut. Served with eggplant and green beans.
Haudutettua kanaa adobo-kookos-kastikkeessa. Tarjoillaan tarhapapujen ja munakoison kanssa.
TONKATSU (14)
Pork tenderloin, panko crusted and deep fried. Served with rice, green or potato salad, pickles and katsu sauce.
Panko-kuorrutettua ja rapeaksi uppopaistettua porsaanlihaa, pikkelöityjä vihanneksia, riisiä, viher- tai perunasalaatti, katsu-kastike.
CRISPY SALMON AND TOFU (12)
Salmon mixed with tofu, ginger, spring onions, cilantro and garlic. Panko crusted and fried until crispy. Served on mixed greens with a creamy sesame-soy dressing.
Lohta, tofua, inkivääriä, kevätsipulia, korianteria sekä valkosipulia, kuorrutettuna ja rapeaksi friteerattuna. Tarjoillaan salaatin ja kermaisen seesamisoijakastikkeen kanssa.
WAKAME SIIKA (OR TIGER PRAWNS) AND QUINOA (13)
Furikaki crusted and pan seared siika (white fish) or tiger prawns on quinoa, wakame, tomato and onion. Served on a green salad with ponzu sesame dressing.
Furikake-kuorrutettua ja paistettua siikaa tai jättikatkarapuja, kvinoa, wakame, tomaattia ja sipulia. Tarjoillaan salaatin ja ponzu-kastikkeen kanssa.
ARGENTINE RED SHRIMP AND SOBA NOODLES (15)
Grilled Argentine red shrimp on soba noodles and mixed vegetables tossed in a spicy peanut dressing and topped with tomato lime salsa.
Grillattuja jättikatkarapuja ja soba nuudeleita, tulinen maa-pähkinäkastike, tomaatti-limetti salsa.
SMOKED SALMON (13)
Smoked salmon on mixed greens with avocado, egg and crispy beetroot. Served with avocado wasabi dressing.
Savustettua lohta, avokadoa ja rapeaa punajuurta. Tarjoillaan salaatin ja avokado-wasabikastikkeen kanssa.
WARM DISHES
KALUA PORK AND TIGER PRAWNS (14)
Braised smoked pork neck, tiger prawns, fresh shimeji mushrooms, tomato and Chinese cabbage. Served with rice.
Haudutettua savustettua porsaanniskaa, jättikatkarapuja, tuoreita siitakesieniä, tomaattia ja kiinankaalia. Tarjoillaan riisin kanssa.
SIIKA NANBANZUKE (15)
Whitefish (siika) marinated in a lightly sweet and sour sauce. Served with a spicy Asian remoulade and rice, pickled vegetables
Makea-hapankastikkeessa marinoitua siikaa, remouladekastike, riisiä, vihanneksia mausteliemessä.
SALMON / BEEF / TOFU TERIYAKI (15)
Salmon or beef, teriyaki sauce. Served with rice, green or potato salad, pickled vegetables.
Pinnasta rapeaksi paistettua lohta teriyaki-kastikkeella. Tarjoillaan riisin, pikkelöityjen vihannesten ja viher- tai perunasalaatin kanssa.
CHICKEN KARA-AGE & GARLIC HONEY GLAZE (14)
Deep fried chicken until crispy and tossed with a sweet garlic-honey glaze, sesame seeds, red peppers. Served on rice with pickled vegetables.
Rapeaksi friteerattua kanaa, makea valkosipuli-hunajakuorrute, seesaminsiemeniä, paprikaa, kimchiä. Tarjoillaan riisin kanssa.
CHICKEN ADOBO WITH COCONUT (14)
Braised chicken in adobo and coconut. Served with eggplant and green beans.
Haudutettua kanaa adobo-kookos-kastikkeessa. Tarjoillaan tarhapapujen ja munakoison kanssa.
TONKATSU (14)
Pork tenderloin, panko crusted and deep fried. Served with rice, green or potato salad, pickles and katsu sauce.
Panko-kuorrutettua ja rapeaksi uppopaistettua porsaanlihaa, pikkelöityjä vihanneksia, riisiä, viher- tai perunasalaatti, katsu-kastike.